» Ausztria

» Ausztria » Tirol


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A világ leghíresebb Halfinger ménesét Tirol egy kis falujában, Ebbs-ben találjuk. A Haflinger lovak a tiroli hegyi kanca és az arab csődőr keresztezéséből születtek.

Ezt a jellegzetes tiroli lófajtát a régi időkben különböző nehéz munkák elvégzésére, igáslóként használták. Jelenleg ennek a sokoldalú lófajtának a legsikeresebb tenyésztésével Ebbs büszkélkedhet.

A látogatók megtekinthetik itt a lovarda tevékenységét, hogyan tanítják a lovaglást, a hajtást, különböző versenyeket, a csődörtenyészetet és az istállót, ahol 150 állat vár az érdeklődőkre. A bemutató programokon hozzáértő szakemberek mutatják be, hogy mi mindenben jeleskedik e tiroli lófajta (Lovaglás, egyedfogatba idomítás, ugratás, Magyar posta, stb.).

TIPP Nyáron, minden szerdán beleszagolhatnak a gyermekek egy profi ménes mindennapjaiba. Ezen az úgynevezett nyílt napon a gyermekek az egész napot itt töltik, és programokon vesznek részt.

Show programok: júliustól szeptemberig minden pénteken 20:00-tól.

Nyílt nap a gyermekek részére: július elejétől szeptember elejéig minden szerdán 10:00 és 16:00 között.. Nyíltnap gyermekfelügyelettel 31,00 euro.
Tartomány:Tirol
Település:Ebbs
Cím:6341 Ebbs,Schlossallee 31
GPS: 47° 38′ 11.4734″, 12° 13′ 35.69365″
Honlap: http://www.haflinger-tirol.com

Még nem érkezett hozzászólás!