» Ausztria

» Ausztria » Wien


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Bevásárló központok Bécsben


STEFFL
Bécs századfordulós áruháza, a Karntner Strassén található Steffl megújulva várja a látogatóit. A 14 ezer négyzetméteres, hatalmas bevásárlóközpontban divatos ruhákat, és népviseleteket vásárolhatunk, könyvesboltokat, és iparművészeti cikkeket találhatunk, játékok, szépségápolási, és műszaki cikkek vásárolhatók, valamint a legfelső szinten lévő, előkelő Sky étteremből a finom ebéd, vagy vacsora elfogyasztása mellett a kilátásban is gyönyörködhetünk.
Cím: Karntner Strasse 19. U1, U3: Stepahnsplatz állomás.
Nyitva tartás: Hétfő-szerda: 9:30-19:00, csütörtök-péntek: 09:30-20:00, szombat: 09:30-18:00. Vasárnap zárva!

RINGSTASSE GALERIEN
Bécs szívében, 10 ezer négyzetméteren a Ringstrasse épületei között lévő passzázsokon a világ vezető divatcégeinek termékei, cipők, ékszerek, órák, és egyéb cikkek vásárolhatók. A hely mindig tele van turistákkal. A különböző épületek üveghíddal vannak összekötve, így egy igen különleges bevásárlóközpontot láthatunk.
Cím: Karntner Ring 9. U1, U2, U4: Karlsplatz állomás. Nyitva tartás: Hétfő-péntek: 10:00-19:00. Szombat: 10:00-18:00. Vasárnap zárva!

MARIAHILFER STRASSE
Bécs legdivatosabb bevásárlóutcájának, a Mariahilfer Strassénak Westbahnhof és a Museumquartier közötti része többórás shoppingolásra csábítja a vásárolgatást kedvelő embereket. Számos üzlet, áruház, kis, hangulatos bolt, bár, és étterem várja az idelátogató vásárlókat.

GRABEN
Graben, melynek magyar jelentése "az árok", Bécs 1. kerületének egyik leghíresebb utcája. A Stock-im-Eisen-Platznál kezdődő, és a Kohlmarktnál végződő, a Szent István Székesegyháznál lévő sétálóutca több szép, és híres épület, és szobor mellett a felsőkategóriás vásárlás színhelye is, Bécs egyik legérdekesebb bevásárlóutcája.

KOHLMARKT
A Hofburgba "érkező" Kohlmarkt Bécs egyik legelegánsabb sétálóutcája, olyan üzletek helye, mint a Gucci, a Cartier, vagy a Dunhill, de szinte minden nagy név képviselteti itt magát.

DONAUZENTRUM
A Donauzentrumban, főleg sok patinás bécsi üzlethez képest, semmi különleges nincs, ugyanolyan bevásárlóközpont, amelyekkel szerte a világon találkozhatunk. Ugyanakkor 225 ezer négyzetméteres területével ez Bécs legnagyobb bevásárlóközpontja, és az árak is mérsékeltebbek, mint a belvárosi áruházakban. Nagyszámú üzlet található itt, a ruháktól, a műszaki cikkeken keresztül az ékszerekig minden kapható, és természetesen a minden plázára jellemző mozik, és éttermek is helyet kaptak a hatalmas épületben.
Cím: Wagramerstraße 81. U1 metró: Kagran állomás. Nyitva tartás: Hétfő-szerda: 09:00-19:00, csütörtök-péntek: 09:00-20:00, szombat: 09:00-18:00. Vasárnap zárva!

SHOPPING CITY SÜD
A Shopping City Süd 1976-os megnyitásakor Európa egyik legnagyobb bevásárlóközpontja volt. 173 ezer m2-es területén 330 üzlet található. 1988. október 24.-én bővítették. A magyarok körében régóta a legnépszerűbb, és legismertebb bécsi bevásárlóközpontnak számít.
A Sud-Autobahn mellett áll, a 7-es kilométerkő után, valamint a Wiener Neustadter-Bundesstrasse van mellette. Tömegközlekedés: az U6 végállomásától (Siebenhirten) 207-es autóbusszal.
Nyitva tartás: Hétfő, kedd, szerda, péntek: 09:30-19:00. Csütörtök: 09:30-21:00. Szombat: 09:00-18:00. Vasárnap zárva!

ALTWIENER FLOHMARKT
Bécs legjobb bolhapiaca közvetlenül a Kettenbrückengasse metrómegálló mögött található. Szuvenírok, antikok, bőrárúk, fotók, lemezek, ékszerek, és egyéb csecsebecsék közt lehet válogatni itt.

U4 metró: Kettenbrückengasse megálló

NASCHMARKT
A Szecesszió Házánál és a Theater an der Wien közelében: Bécs legnagyobb és leghíresebb piaca bécsi és nemzetközi specialitások színes kavalkádjával.
Szombatonként bolhapiac (U4: Kettenbrückengasse). Nyitva: hétfőtől péntekig 6-18.30-ig, szombaton 6-17 óráig, őstermelők hétfőtől csütörtökig 6-12, péntek 6-13 óráig, szombat 6-17 óráig
6., WIENZEILE
U1, U2, U4: KARLSPLATZ

G3 SHOPPING RESORT
A G3 Shopping Resort bevásárlóközpont az osztrák főváros északi agglomerációjában, Gerasdorfnál található.

BAHNHOF-CITY
A bevásárló központ a Westbahnhofnál található. 3 szinten kialakított 17.000 négyzetméteres létesítményben 90 üzlet, vendéglátóegység és szolgáltató várja a vevőket.

Millennium City
A Brigittenauer Híd közelében (kiváló gyalogos-és kerékpárutakon lehet innen könnyen megközelíteni a Dunaszigetet, az Új Duna-ágat és a Dunaparkot), Bécs 20. kerületében 1999-ben építették meg megközelítőleg 130.000 m2 hasznos területen az épületkomplexumok szuperlatívuszát – a Millenium City-t. Mindegy, hogy csak nézegetni szeretne valaki, vagy vásárlási szándékkal érkezik, hiszen körülbelül 100 üzlet, köztük éttermek, kávéházak, szolgáltatók várják az idelátogatókat. Az U6-os metróval (Handelskai megálló) könnyen el lehet jutni a bevásárló-és szórakoztató központba.
Nyitva tartás: H-Sze: 9 - 19 óráig; Cs: 9 - 20 óráig; P: 9 - 19 óráig; Szo: 9 - 18 óráig
1200 Bécs Handelskai 94-96
Huma Einkaufspark

Lugner City
a bécsi Stadthalle közelében

Gasometer City
A state-of-the-art (Művészetek országa) bevásárlóközpont szórakoztató központokkal és mozival, 16 bárral és étteremmel, több mint 50 üzlettel, 12 moziteremmel valamint koncerttermekkel várja látogatóit. A Gasometer-tornyok sztár -építészek tervei alapján készültek. A Gasometer City európaszerte egyedi lakásépítési-infrastrukturális és építészeti koncepció szerint épült. A 11. kerületi 4 Gasometer torony homlokzata mögött lakásokat építettek 1500 bérlő számára, egy 250 férőhelyes kollégiumot, irodákat, a Bécsi egészségpénztár egészségügyi központját, Bécs városának új városi-és vidéki levéltára is itt talált helyet magának, valamint a 20.232 nm alapterületű bevásárlóközpont is itt épült fel. Az épületkomplexum bővítésével még épült egy szórakoztató központ, egy BA/CA-csarnok és egy Megaplex-mozi.
Nyitva tartás: H-P: 9:30 - 19 óráig; Szo: 10 - 18 óráig (néhány élelmiszerüzlet hétközben már 7 órától, szombaton már 8 órától nyitva van)
1110 Bécs, Guglgasse 1

Shopping Center Nord
1210 Bécs, Ignaz Köck Straße 1

Tartomány:Wien
Település:Wien
Cím:Bécs

Még nem érkezett hozzászólás!