» Ausztria

» Ausztria » Salzburg


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A Bad Hofgasteinban található termálfürdő Európa legmodernebb alpesi szabadidő- és egészségközpontjának számít: hat élmény- és egészségvilág, valamint egy saját hegyi tóval rendelkező szaunavilág kínál különleges wellnessélményeket az ideérkezőknek.

Már évszázadok óta ismert a gasteini termálvíz gyógyító és jótékony hatása.

A Bad Hofgasteinban található Alpesi Termálfürdő különleges kikapcsolódást és szórakozást kínál a család minden tagjának. A különböző tematikus részlegek mellett a wellness, a szépségápolás, a rehabilitáció és a sport terén is széles választék várja a vendégeket a gasteini Alpesi Termálfürdőben.

A "Relax World" például egy fedett és egy szabadtéri termálmedencével, pezsgőfürdővel, napozóréttel és pihenőoázissal, valamint a gasteini hegyekre nyíló varázslatos kilátással kínál ideális feltételeket az ellazuláshoz és feltöltődéshez.

A "Ladies World" egy különleges menedék kizárólag hölgyeknek: egy szauna, egy gőzfürdő, egy szolárium, egy tetőterasz, valamint egy teabár és önálló pihenőhelyiségek állnak a vendégek rendelkezésére.

A Bad Hofgasteinban található Alpesi Termálfürdő emellett egyedülálló wellness- és szépségápoló kezeléseket is kínál vendégeinek. Egy kellemes hangulatú kényeztető naphoz a számtalan inkluzív szolgáltatás mellett az egynapos termálfürdő belépő és a szaunaoázis ingyenes használata is hozzátartozik.

A pihentető nap végén a "Gusto World" kulináris finomságai csábítanak időzésre, de a vendégek a termálfürdő tetőteraszán kialakított Ice Cube bárban is elfogyaszthatnak egy hűsítő italt.

Termálvizű fürdőtavak. 2017 nyarától már két termálvizű fürdőtóban is csobbanhatunk a fürdő területén.

Belépő:
A napijegy ára felnőtteknek 27,50, a gyerekeknek 16 euró, vannak rövidebb időre szóló, olcsóbb jegyek is, például 4 órás jegy (felnőtteknek 23, gyerekeknek 14 euróért). Vehetünk családi jegyet is kedvezménnyel. 6 év alatti gyerekek ingyen mehetnek a fürdőbe.

Tartomány:Salzburg
Település:Bad Hofgastein
Cím:5630 Bad Hofgastein, Senator-Wilhelm-Wilfing-Platz
GPS: 47° 10′ 13.44911″, 13° 6′ 19.13818″
Honlap: http://www.alpentherme.com

Még nem érkezett hozzászólás!