» Németország

» Németország »


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Több mint 484 kanyargós kilométer a Bodeni-tó Lindaustól Schönau am Königsseeig elvarázsolja az utazókat. Lenyűgöző a dús alpesi rétek, a szelíd dombok és a meredek hegycsúcsok, a zöld erdők, a romantikus völgyek és a csillogó tavak változatossága.


Kirándulás a 484 km hosszú német Alpesi úton vezet végig Allgäu és Felső-Bajorország üdülőhelyeinek leghíresebb helyein. Az Allgäu-n keresztül halad át a Scheidegg-en keresztül - amelyet lágy, zöld rétek kereteznek - Pfrontenig, Németország legmagasabb várromjával, majd Füssenig, a híres Neuschwanstein kastélyig. 

Oberammergau. A passiójáték Oberammergauban zajlik 10 évente. Olyan esemény, amelyre a világ minden tájáról érkező vendégek utaznak. Az Ammergau-Alpokban található hely számos "Herrgottsschnitzer" -éről is ismert. A vallási motívumok faragása a 16. századig nyúlik vissza. Oberammergau városképét különösen a Lüftlmalerei jellemzi.

Garmisch-Partenkirchenben érdemes kirándulni a Zugspitzére, panorámás kilátással Németország legmagasabb pontjáról. Bad Tölz történelmi óvárosa sétára és Rottach-Egernre hívogat mindenféle kulináris élvezetre. 

A Tegernsee déli partján fekvő Wallberg impozáns háttere előtt fekszik Rottach-Egern - fényűző és hangulatos, exkluzív és hagyományos.

Az Oberaudorf irányába eső Sudelfeldstrasse tiszta vezetési élményt nyújt. 

Aschau i.Chiemgau-ban 200 tematikus pad invitál.

Berchtesgadenben megtapasztalhatja az 500 éves bányászat történetét a sóbányában, mielőtt hajókirándulással és a Königssee lenyűgöző panorámájával zárná a túrát.

Érkezéskor és távozáskor érdemes kitérőt tenni Münchenbe is.

Még nem érkezett hozzászólás!

Régióválasztó

arrow_upward