Látnivalók


Kulcsszó
Ország
Tartomány
Település
Címkék

Kezdődátum:
Záródátum:
Események:
Keresés a közelben
1 2 3 4

1. Osztrák Karácsony Múzeum

#Advent és karácsony     #Múzeum     #TÉL    

Antik karácsonyfadíszek, amelyeket kisvonattal csodálhatunk meg! Steyrben található világ legnagyobb karácsonyi magángyűjteménye: 18.200 tárgy 1830-2000 közötti időből.

navigate_next

1. Osztrák Krampuszmúzeum

#Advent és karácsony     #Karintia     #Múzeum     #TÉL    

A Krampusz múzeum a Suetschach környéki téli népszokásokba enged bepillantást.

navigate_next

Advent a Johannesbachklamm szurdokban

#Advent és karácsony     #Alsó-Ausztria     #TÉL    

Álomszép természeti környezetben, a Johannesbachklamm szurdokban megrendezett Würflachi Adventi Vásár szó szerint mindenkit elbűvöl. A vásár 2020-ban, a koronavírus-járvány miatt elmarad!

navigate_next

Advent Alsó-Ausztriában

#Advent és karácsony     #Alsó-Ausztria     #TÉL    

A közel 300 alsó-ausztiai tradicionális karácsonyi vásár hangulata elvarázsolja a látogatókat. A kastélyok ünnepi díszbe öltöznek, mindenhol érezni a karácsonyi mézeskalácsok és a forró italok - a forralt bor, a forralt must és a puncs- illatát.

navigate_next

Advent Burgenlandban

#Advent és karácsony     #TÉL    

Ünnepi sokadalom várja vendégeit az Esterházy-kastélyban és a Lackenbachi kastélyban. Raidingban Liszt Ferenc szülőháza elött felcsendül a Csendes éj c. híres karácsonyi dal. Stadtschlainingban pedig különleges középkori karácsonyi vásár hív nézelődésre.

navigate_next

Advent Grazban

#Advent és karácsony     #Graz     #TÉL    

Grazban a koronavírus-járvány miatt valószínűleg decemberben nyitnak a karácsonyi vásárok. A város ilyenkor csodálatos fényárban úszik, mindenfelől karácsonyi dalok hangja száll.

navigate_next

Advent Steyrben

#Advent és karácsony     #TÉL    

Steyrben úgy érezhetik magukat az adventi időszakban ide látogatók mintha visszautaztak volna néhány évszázadot az időben. Mi lehet annál szebb, mint egy karácsony előtti időben tett látogatás abba a városba, ahol a "Christkindl" (Jézuska) lakik?

navigate_next

Advent Tirolban

#Advent és karácsony     #TÉL    

Advent és karácsony Tirolban - a hegyek tartományában a csillogó városi események mellett hagyományőrző hegyi karácsonyok jellemzik az év legmeghittebb időszakát.

navigate_next

Advent varázslat Karintiában

#Advent és karácsony     #Karintia     #TÉL    

Az adventi időszakban Karintiában hagyományőrző karácsonyi vásárok csábítanak időtöltésre. A téli napforduló alkalmával krampuszok lepik el az utcákat és űzik ki hangos kolompolással és kerepeléssel a rossz szellemeket.

navigate_next

Adventi vásárok Felső-Ausztriában

#Advent és karácsony     #Salzkammergut     #TÉL    

Karácsonyi hangulat, ünnepi fényár és édes illatgomolyagok várják a vendégeket Felső-Ausztria karácsonyi vásárain - idilli történelmi óvárosokban vagy a Wolfgangsee partján.

navigate_next
1 2 3 4

Régióválasztó

arrow_upward