» Franciaország

» Franciaország » Auvergne-Rhône-Alpes » Francia Alpok


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A savoyai Val Thorens évek óta sorozatban nyeri el a World Ski Awards "Világ legjobb síterepe" címét.


Val Thorens, a 3 Vallées sípályarendszer legmagasabb pontja és egyben Európa legmagasabban fekvő sípályájának is számít. A 3 Vallées a világ legnagyobb egybefüggő sípályarendszere, 600 km hosszú összefüggő pályarendszer és 8 síterep alkotja.

Val Thorens az elmúlt években számos beruházással fejlesztette a sílifteket, felvonókat, szálláshelyeket, aminek meg is lett az eredménye, hiszen az egyik leghóbiztosabb és legnépszerűbb síterepnek számít.

A Les 3 Vallées a világ legnagyobb sípályarendszere, mely 8 összekötött síterepből áll, melyeket modern sífelvonók kötnek össze. Olyan nemzetközileg is ismert sípályák tartoznak bele, mint pl. Méribel, Val Thorens és a bájos Ménuires. A sípályarendszer 50%-a könnyű pályákból áll (zöld és kék jelzésűek) a másik 50%-a a tapasztalt síelőket várja (piros és fekete jelzésűek). 85%-a a sípályáknak 1800 m felett található, melynek köszönhetően a Les 3 Vallées optimális hóbiztossággal rendelkezik decembertől április végéig. 180 felvonó áll a síelők rendelkezésére.

Tartomány:Auvergne-Rhône-Alpes
Cím:Val Thorens
GPS: 45° 17′ 54.65868″, 6° 34′ 56.35668″
Honlap: http://www.valthorens.com/

Még nem érkezett hozzászólás!

Régióválasztó

arrow_upward