» Ausztria

» Ausztria » Salzburg » Salzburg

Salzburgi Ünnepi Játékok

2020. augusztus 1.

Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Szigorú óvintézkedések betartása mellett, és változtatásokkal, de mégis megtartják a Salzburgi Ünnepi Játékok-at az idei jubileumi évben is. A 100 éves évfordulót különleges műsorral, a Salzburgi Múzeum időszaki kiállításával és szimpóziumokkal ünnepli meg a Salzburgi Ünnepi Játékok.


Hogyan alapították az Ünnepi Játékokat? Hogy következett be az, hogy éppen ez a fesztivál váljon a világ legismertebb opera, zene és dráma fesztiváljává? Ezekre és még sok más hasonló kérdésre ad választ a „Nagy Világszínház - A Salzburgi Ünnepi Játékok Centenáriumi Állami kiállítása", amit a Salzburgi Múzeumban járhatnak be 2020. július 26. és 2021. október 31. között.

A Siemens Fest>Spiel>Nächte keretében az Ünnepi Játékok idején minden nap 18.00 órától, ill. 20.00 órától a Siemens szabadtéri közvetítéseit élvezheti a közönség a salzburgi óvárosban, a Kapitelplatz téren felállított óriásképernyőről.  Korábbi években felvett hangversenyek, opera- és Jedermann-előadások mellett új előadások és élő közvetítések is szerepelnek a műsoron. A belépés ingyenes!

KORONAVÍRUS

A Salzburgi Ünnepi Játékok 2020. augusztus 1-30. között 111 előadásával ünnepli 100. születésnapját. Bár a kerek évfordulót hosszabbra és kétszer ilyen színesre tervezték, a repertoár így is pazar és világszínvonalú. A szervezők a koronavírus miatt szigorúan ügyelnek az egészségvédelmi rendeletekre és szabályokra annak érdekében, hogy a nézőközönség a legnagyobb biztonságban élvezhesse az előadásokat. Míg a családtagok közvetlenül egymás mellett foglalhatják el helyeiket, az egy üres ülőhely távolság tartása indokolt és betartandó.

Tartomány:Salzburg
Település:Salzburg
GPS: 47° 48′ 34.164″, 13° 3′ 18.036″
Időpont:2020. augusztus 1.
Honlap: https://www.salzburgerfestspiele.at/

Még nem érkezett hozzászólás!