» Ausztria

» Ausztria » Steiermark » Salzkammergut


Értékeld Te is:

Az új fürdő különlegességei közé tartoznak a sós vízzel töltött szabadtéri medencék, amelyekből varázslatos kilátás nyílik a környező hegyekre, valamint a különleges klímájú sóbarlang.


Az Ausseerland-Salzkammergut régió egy vadonatúj gyógy- és wellnessközpontja. A Narzissen Bad Aussee vitálcentrumban a sóra, a gyógyászatra, a terápiára és a orvosi wellnessre helyezik a hangsúlyt. A hagyományőrző kúrákat orvosi alapokra helyezett wellnesskezelések egészítik ki, míg az innovatív egészségmegőrző kínálatot a régióban fellelhető gyógyerővel bíró természetes anyagokkal, a sóval és az Altausee-i sóhegyekből származó gyógyvízzel teszik teljessé.

A Narzissen Bad Aussee két egymástól elkülönülő részlegből áll: a szaunarészleggel rendelkező sófürdőből (Solebad), valamint a gyógyászat, az orvosi wellness és az orvosi fitnesz részlegeket magában foglaló vitálcentrumból. Az új fürdő különlegességei közé tartoznak a sós vízzel töltött szabadtéri medencék, amelyekből varázslatos kilátás nyílik a környező hegyekre, valamint a különleges klímájú sóbarlang. A Narzissen Bad Aussee egyik központi helyisége a sótenger egyik barlangjában, egy hatalmas sókristály belsejében található. A fürdőrészleg többi része sajátos módon köti össze egymással a só, a sós víz és az Ausseerland-Salzkammergut régió csodás természeti környezetét.

 

©Steiermark Tourismus / Gery Wolf

Tartomány:Steiermark
Település:Bad Aussee
Cím:Bad Aussee
GPS: 47° 36′ 33.39648″, 13° 46′ 57.4536″
Honlap: http://www.narzissenbadaussee.at

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward