» Ausztria

» Ausztria » Wien


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Hagyományos húsvéti díszek és művészien díszített tojások, kulináris ínyencségek Bécs húsvéti piacain.


Húsvéti vásár a Schönbrunni kastélyban

A Schönbrunni kastély előtt található húsvéti piac a legromantikusabb húsvéti piacok egyike. A kastély barokk kulisszái előtt klasszikus és modern húsvéti ajándékok, gyönyörűen megrajzolt hímes tojások, faragott ajándéktárgyak, üveg- és kerámiaedények valamint illatos szappanok és fürdősók között válogathatnak az érdeklődők. Amíg a felnőttek a kulináris élvezeteknek hódolnak, a gyerekeket változatos program - marcipánnyúl-készítés, virágkötés és húsvéti tojáskeresés - várja.

A Schönbrunni Húsvéti Vásárt a koronavírus-járvány miatt lemondták!

Húsvéti vásár Bécs óvárosában

A Freyungon, az óváros egyik szép, régi terén található bécsi óvárosi húsvéti piacon állítják Európa legmagasabb tojáshegyét kereken 40 000 festett húsvéti tojásból. Ezen kívül megtalálható itt számos húsvéti különlegesség a húsvéti pogácsától a húsvéti sültbárányig, iparművészet, virágkötészet, a legkisebbeknek pedig húsvéti barkácsműhely, bábjátékok, valamint egy nyúlól. A Freyungon, a Palais Harrach előtt pedig húsvéti finomságok bio verzióját szerezhetik be az egészségtudatos vásárlók.

Altwiener Ostermarkt

Am Hof kézműipari vásár

Az Am Hofon megrendezett kézműipari vásár is teljes mértékben a húsvéti hagyományok égisze alatt áll művészi díszítésű tojásaival és virágkölteményeivel, ezen kívül szemgyönyörködtető iparművészeti termékeket is találhatunk itt.

Ostermarkt Am Hof

Húsvéti ünnepség a Práterben

Szórakoztató húsvéti ünnepség várja a kis és nagy látogatókat húsvét vasárnapján a Práterben. Élőzene, vidám bábszínház, bűvész-show és tarkabarka tavaszi parádé színesítik a programot.

Hagyományos böjti piac, a Kalvarienbergmarkton

Itt főleg a kicsiket várja kellemes szórakozás: ringlispil, minivonat, pónilovaglás és hajóhinta könnyíti meg a húsvétig tartó időszak kiböjtölését. Ez a leggyerekbarátabb vásár Bécsben.

Kalvarienbergfest

Az Altes AKH egyetemi campus parkjában, ahol a téli álmukból ébredő fák és bokrok gyűrűjében huszonöt kiállító várja az érdeklődőket.

Bécs 21. kerületében, Floridsdorfban található az Ostermarkt am Franz-Jonas-Platz. A tradicionális húsvéti vásárban osztrák specialitásokkal, húsvéti dekorációkkal, ajándékötletekkel és kézműves termékekkel várják az érdeklődőket.

Tartomány:Wien
Település:Wien
Cím:Bécs
GPS: 48° 12′ 29.42748″, 16° 22′ 25.74804″

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward