» Ausztria

» Ausztria » Salzburg

Asitz csúcs - bobpálya és biciklispark Leogangban


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Leogangban, az Asitz kabinos felvonó hegyállomásán nyári bobpálya, kilátó, játszótér, pihenőhelyek találhatók.


Asitz Kabinenbahn

Völgyállomás: Leogang.

Itt: Mini - BikePark 4-12 éves korig. Saalfelden Leogangban már a legfiatalabb korosztály is elsajátíthatja a helyes bringás technikát, például a kezdőknek létesített európai parkok legnagyobbikában, a völgyállomásnál található Riders Playground parkban, ahol felnőtt kezdők is jól érzik magukat.

Középállomás: Stöckalm

Bike Park Leogang (részletek)

Sinne-Erlebnispark. 25 az érszékszerveket megdolgoztató kalandállomás: mezítlábas út, fűszerkert, illatfa, "óriásnyelv", "hangterem" az erdő hangjaival stb. Ezenfelül vízivilág és játszótér is várja a gyerekeket. A park ingyenesen látogatható. A leogangi hegyi felvonó középállomásán található "Érzékek élményparkja" egy mezítlábas-ösvénnyel, fűszerkerttel, illatfával és egy hangszigettel kínál önfeledt és vidám kikapcsolódást a családoknak.

Az "Flying Fox XXL" drótkötélcsúszda Stöcklalmtól indul. Ez a világ leggyorsabb Flying Fox kötélpályája. 1.600 méteres hosszával, 143 méter magasban haladó röppályájával és az akár 140 km/h csúcssebességet is elérő száguldással élményekkel teli kalandot kínál.

Hegyállomás: Asitz csúcs (1872 m).

Játszótér. A hegyállomástól túrautak indulnak. Asitz csúcsáról kb. 13 kilométeres út vezet Saalfelden felé. Sommerrodelbahn "Leo´s Kufengaudi" nyári bobpálya. 

Viteldíj: A második gyerek féláron utazhat, harmadik gyerektől ingyenes a viteldíj.

Tartomány:Salzburg
Település:Leogang
Cím:Leogang
GPS: 47° 26′ 22.57008″, 12° 45′ 44.41896″

Még nem érkezett hozzászólás!

Régióválasztó

arrow_upward