» Ausztria

» Ausztria » Tirol


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Advent és karácsony Tirolban - a hegyek tartományában a csillogó városi események mellett hagyományőrző hegyi karácsonyok jellemzik az év legmeghittebb időszakát.


Innsbruck

Innsbruck négy karácsonyi vására a meghitt előkarácsonyi hangulat és a nagyszerű ajándékötletek mellett forró teával, forralt borral, fűszeres punccsal, ízletes sült kolbásszal és hasonló finomságokkal várja a vendégeket. A színes kínálat az óvárosban tartott hagyományőrző karácsonyi vásártól a Maria-Theresia Straße-n található modern adventi standokig terjed. A gyermekeknek is számtalan felfedeznivaló akad, ugyanis az innsbrucki piactéren gyermekbarát adventi vásár várja az apróságokat körhintával, állatsimogatóval, bábszinházzal, élő jászollal. Aki pedig a hegyekbe vágyik és fentről szeretné megcsodálni Innsbruckot, annak a Hungerburgon tartott adventi vásár a megfelelő választás.

Hagyományos karácsonyi vásár az Óvárosban.

Modern karácsonyi vásár a Maria-Theresien utcában

Családi karácsonyi vásár a Piactéren (Marktplatz)

Panoráma- karácsonyi vásár a Hungerburgon

Advent Rattenbergben

Rattenberg a karácsony előtti időszakban egészen különleges hangulatot áraszt, hiszen advent négy vasárnapján csak gyertyák, fáklyák és nyílt tüzek világítják be a középkori jellegét máig őrző várost.

Advent Seefeldben

Advent Hall in Tirolban

Karácsonyi vásár Imst belvárosában

Advent Kitzbühelben

Advent Kufsteinban

Lienzi karácsonyi vásár

A városháza homlokzatán kialakított adventi naptár messze földön híres, a karácsonyi vásár a legszebbek közé tartozik Ausztria szerte.

Advent a hegyen Wildschönauban

Advent Mayrhofenben

St.Anton am Arlberg

Tartomány:Tirol
GPS: 47° 15′ 13.46904″, 11° 36′ 5.3532″
Honlap: http://www.christkindlmarkt.cc

Még nem érkezett hozzászólás!