» Spanyolország

» Spanyolország » Katalónia » Katalónia


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Barcelona kihagyhatatlan látnivalói.


TIPPEK CSALÁDOKNAK

A város a Földközi-tenger ragyogóan kék vize mentén található. A város legnagyobb homokszakasza két strandra oszlik: La Barceloneta és Platja de la Nova Icària. 

A 400 méter hosszú és 80 méter széles Platja de la Barceloneta partján a Földközi-tenger hőmérséklete akár 24 fok is lehet. A sekély víz, a homok és a játszóterek sok változatosságot kínálnak.

A Teleférico del Puerto felvonóval a kikötőre nyílik kilátás. A drótkötélpályák a 86 méter magas Torre Sant Sebastià és a Montjuïc hegy Miramar állomása között közlekednek.

Tibidabo, Barcelona második helyi hegye siklóval érhető el. A tetején egy vidámpark (Parque de Atracciones de Tibidabo) található óriáskerékkel, hullámvasúttal és egy élénkpiros propelleres repülőgép körhintával.

Az egykori királyi hajógyárban található Museu Marítim saját hajóflottával rendelkezik, köztük a 100 éves Santa Eulàlia szkúnerrel.

A Csokoládémúzeumban a gyerekek megtanulhatják, hogyan készítsenek szobrot a finom kakaómasszából, és hogyan fessenek olvasztott csokoládéval.

Izgalmas megtapasztalni az állatok etetését a L'Aquàriumban. A gyerekeknek még arra is lehetőségük van, hogy cápákkal és 8000 más hallal töltsék az éjszakát.



Tartomány:Katalónia
Település:Barcelona
GPS: 41° 23′ 6.23004″, 2° 10′ 24.2526″
Honlap: https://www.barcelonaturisme.com/wv3/en/

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward