Fődíj egy bécsi utazás: Feltétele csak egy találkozás a Metaverzumban

2022. április 23.

print Hetedhétország.hu

Fődíj egy bécsi utazás: Feltétele csak egy találkozás a Metaverzumban

Aki beszélgetésbe elegyedik a híres pszichiáterrel, bécsi utazást nyerhet.





„Get me out, Freud!” a neve a Wien Tourismus legújabb akciójának, amelynek keretében egy Freud-avatar arra bíztatja a Metaverzum-közösség tagjait, hogy időnként hagyják el kis időre a virtuális valóságot. Aki beszélgetésbe elegyedik a híres pszichiáterrel, bécsi utazást nyerhet.

Legújabb akciója keretében – a Sigmund Freud Múzeummal együttműködésben – egy Freud-avatart küldött a Wien Tourismus a Metaverzumba. A digitális Freud itt arra bíztatja a felhasználókat, hogy hagyják el időnként a virtuális világot és nézzenek szét a valós világban - és látogassanak el például Bécsbe.

A pszichoanalízis atyja kacsingatva érdeklődik a felhasználók virtuális valóságban való hogyléte és léte felől vagy arról értekezik, vajon milyen hatással vannak a kipixelezett emberek a libidóra.

Azok a felhasználók, akik belemennek a vicces beszélgetésbe és regisztrálnak a getmeoutfreud.vienna.info oldalon bécsi utazást vagy belépőjegyet nyerhetnek a bécsi Sigmund Freud Múzeumba.

„Legújabb akciónkkal újfent arra reflektálunk, miként viszonyul a társadalom a modern technológia adta lehetőségekhez. A járvány miatti lezárások, korlátozások utän az emberek szomjaznak a valós élményekre, az utazásra és a kulturális élményekre. Akciónkkal szusszanásnyi szünetet kínálunk a felhasználóknak, hogy elszakadhassanak kicsit a virtuális valóság lélegzetelállító ígéretföldjétől és megmutatjuk nekik, hogy a valós világ még szebb, még lélegzetelállítóbb lehet”

– magyarázza Norbert Kettner a Wien Tourismus igazgatója az akció apropóját.

Sigmund Freud avatarja 2022. április 29-ig „rendel” a Metaverzum egyik világa, a Decentralandban található Genesis Plaza területén.

(Címlapfotó: Freud avatarja egy felhasználóval beszélget © Wien Tourismus)


Kapcsolódó hírek





Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play