A hegyek és a természet szerelmeseinek: A tiroli nyár újdonságai

2022. április 8.

print Hetedhétország.hu

A hegyek és a természet szerelmeseinek: A tiroli nyár újdonságai

A 2022-es nyári szezon újdonságai: Új hosszútávú túraútvonalak és tematikus útvonalak, hegyi kerékpártúrák, via ferraták, családi programok, természeti és kulturális létesítmények.





KERÉKPÁR ÉS MOUNTAIN BIKE

Ötztal: Schtirggar Line & új MTB pálya

A Bike Republic Sölden egy új vonallal bővíti kínálatát 2022 nyarán. A zöld "Schtirggar Line" 1,2 kilométeres hosszával és 100 méteres szintemelkedésével könnyű útvonal minden kezdő számára - és ismét bizonyíték arra, hogy a kerékpárosok teljes skáláját, a gyerekektől és a kezdőktől a profikig, szívesen látják itt.

Az új és szabadon hozzáférhető Mountain Bike Skill Centre Umhausenben szintén azt bizonyítja, hogy az Ötztal tovább növeli a mountain bike régió státuszát. A 2500 m2-es területen a gyerekek és a kezdők minden kerékpártípusban kiterjedt gyakorló-, edző- és szórakozóhelyet találnak, ahol hatékonyan és játékosan gyakorolhatják a kerékpárbiztonságot.

Ötztal: Schtirggar Line & új MTB-pálya © Ötztal Tourismus

Új MTB-útvonalak emelik a via ferrata és a túrázás élményét a PillerseeTalban

Az útvonalkínálat mellett 2022 nyarától két új hegyikerékpár-útvonalat is felfedezhet a Pillersee-völgyben. A hochfilzeni Hoametzl-Runde és a fieberbrunni Hochhörndler Hütte kerékpártúra tökéletes kiegészítője minden enduristának. Az előbbi a Hochfilzenből a Hoametzl-hüttéhez vezet 8,5 kilométeres távon és 280 méteres szintkülönbséggel, míg a sportos túra a Hochhörndler-hüttéhez (10,8 km, 950 hm) szintén ideális bike & hike változat.

A Hochhörndler hüttétől a kerékpárosok a Gamssteig ösvényen túráznak az idilli fekvésű Wildseelodersee tóhoz, amely mintegy 2000 méterrel a tengerszint felett található. És a legendás Henne-klettersteig bejárata is könnyen elérhető a hegyikerékpárral együtt, így energiát takarít meg. 

Gurgltal Trail Center: 4,5 kilométernyi pálya kezdőknek

Imst kültéri régiójában Trailcenter Gurgltal néven új mountain bike ajánlat épül. Az építkezés március végén kezdődik, és 2022 nyarától 4,5 kilométer hosszú, kezdők számára is könnyű útvonalon vezetnek majd a pályák.

Tanúsított túrák kavicsos kerékpárosoknak az Imst kültéri régióban

Az egyre népszerűbbé váló kavicsos kerékpározás a hegyikerékpározás és az országúti kerékpározás kombinációja. 2022 nyarától Imst szabadtéri régiója első alkalommal kínál a szenvedélyes kavicsos kerékpárosoknak négy minősített kavicsos kerékpárutat, amelyek aszfalton és kavicson keresztül vezetnek a régió néhány festői szépségű csúcspontjához. 


Kapcsolódó hírek





Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play