Luxusóra szalon F1 pilótákkal

2014. január 31.

print

Luxusóra szalon F1 pilótákkal

A Salon International de la Haute Horlogerie luxusóra kiállítást idén már 24. alkalommal rendezték meg a francia határnál található svájci Genfben. Több híresség emelte a szalon fényét, köztük két F1 pilóta, Lewis Hamilton és Nico Rosberg.

A Salon International de la Haute Horlogerie luxusóra kiállítást idén már 24. alkalommal rendezték meg a francia határnál található svájci Genfben.

 

 

16 luxusóragyártó - A.Lange & Söhne, Audemars Piguet, Baume & Mercier, Cartier, Greubel Forsey, IWC, Jaeger-LeCoultre, Montblanc, Officine Panerai, Parmigiani Fleurier, Piaget, Ralph Lauren, Richard Mille, Roger Dubuis, Vacheron Constantin, Van Cleef & Arpels - mutatta be legújabb óráit 30.000 négyzetméteren.

 


A Montblanc órákat Hugh Jackman reklámozta.


Több híresség emelte a szalon fényét, köztük két F1 pilóta, Lewis Hamilton és Nico Rosberg az IWC Schaffhausen márka legújabb, Aquatimer óráját reklámozta Genfben. Az IWC óra nem szűkölködött hírességekben, többek között Kevin Spacey, Susan Sarandon, Ewan McGregor reklámozták az IWC márkát.

 


Lewis Hamilton és Nico Rosberg


A F1 más márkáknál is megjelent, a francia F1 pilóta Romain Grosjean számára a Richard Mille Watches tervezett órát, mivel a cég tavaly a Lotus F1 Team partnere lett. Az óra a Lotus csapat szineiben pompázik és néhány elemében megegyezik Rafael Nadal teniszező és Sebastien Loeb rally bajnok számára tervezett órákkal, de a külső megjelenése egyedi.

 


Richard Mille - RM-50-01-Sensor-Lotus-F1-Team-Romain-Grosjean


A Richard Mille és az IWC órák is követik azt a tendenciát, hogy az órák egyre egyedibbek, különlegesebbek lettek, mivel az óragyártók rájöttek, hogy az innováció mellett az egyre kreatívabb design elemekkel tudnak csak piacot nyerni az egyre élesedő versenyben.Cartier


IWC aquatimer

 


IWC stand


Roger Dubuis stand


Roger Dubuis stand