Hotelfoglalás kedvező áron!

2012. április 1.

print

Hotelfoglalás kedvező áron!

Együttműködést kötöttünk a Európa vezető hotelportáljával, a német HRS online szállásfoglaló portállal, így látogatóink ausztriai vakációjukhoz a legkedvezőbb áron foglalhatnak szállásokat.

Együttműködést kötöttünk a Európa vezető hotelportáljával, a német HRS online szállásfoglaló portállal, így látogatóink ausztriai vakációjukhoz a legkedvezőbb áron foglalhatnak szállásokat.

 


A HRS online szállásfoglaló portálról

A HRS az egész világra kiterjedő szállodafoglalási rendszert működtet, több mint 250.000 különféle árkategóriájú szállodát tartalmazó adatbázis alapján Európában és az egész világon. A rendszer segítségével költségmentes közvetlen foglalás lehetséges, azonnali visszaigazolással, folyamatosan karbantartott speciális HRS árakon.
A HRS elismertsége az utazók körében a tekintélyes tartalom mellett annak köszönhető, hogy rendkívül részletes és minőségi információkat közöl az összes szálláshelyhez a legjobb ár garanciával.

HRS 2011-ben elnyerte a "2011 legjobb szállodai portálja" díjat.

A német szolgáltatási minőségvizsgáló intézet (Deutsches Institut für Service-Qualität) az n-tv hírcsatorna megbízásából megvizsgálta kilenc szállodai portál szobafoglalási szolgáltatását és feltételeit. A HRS a "2011 legjobb szállodai portálja" minősítést kapta. A szállodai portál meggyőzőnek bizonyult egyedi tanácsadásaival és kedvező árú bőséges szállodai kínálatával.
A HRS egyike az 50 leginkább ügyfélorientált szolgáltatónak Németországban. Ezt a kitüntetést a HRS a Handelsblatt gazdasági napilaptól és a tekintélyes St. Gallen-i Egyetemtől kapta. A "Németország leginkább ügyfélorientált szolgáltatója 2011" versenyben különböző vállalatok ügyfélorientáltságát vizsgálták hét kritérium alapján. A HRS mellett szóltak többek között a sokoldalú kommunikációs lehetőségek, amelyeken keresztül az ügyfelek kapcsolatba léphetnek a vállalattal. A HRS-nek az ügyfelek kívánságaira adott gyors reakciója szintén meggyőző volt a tesztelők számára.

Speciális HRS árak

A HRS a legkedvezőbb szobaárak biztosítását várja el hotelpartnereitől. A szálloda garantálja, hogy a HRS számára minden esetben legalább ugyanolyan kedvező árakat biztosít, mint amilyeneket más internetes foglalási és utazási oldalakon, illetve saját honlapján kínál. Minden ár szobánként és éjszakánként érvényes, részben reggelivel, részben reggeli nélkül.

A) A foglalás mindig a legkedvezőbb, az adott időpontban legelőnyösebb "HRS napi ár" alapján történik, amely a rendszerben a kiválasztott érkezési időpont vonatkozásában rendelkezésre áll. A HRS a foglalás során automatikusan figyelembe veszi a szállodai adatbankban rendelkezésre álló last-minute árakat, szezonális és hétvégi árakat, valamint a különleges akciós árakat. A kötelező jelleggel megajánlott szobaárak minden foglalás vonatkozásában a szálloda által szavatoltak.

B) Néhány szálloda a HRS amúgy is kedvező napi árai mellett a HRS-en keresztül külön jelöléssel ellátott Hot Deal árat közöl. Ezekre a HRS napi frissítésű áraitól eltérően különleges feltételek érvényesek (pl. előre foglalási határidő, korlátozott lemondási lehetőség, hitelkártya megterhelése stb.), amelyek külön hivatkozásokban találhatók és amelyeket a rendszer foglalás előtt felsorol. Ezek a különleges foglalási feltételek a szállodák olyan, meghatározott áraira is alkalmazhatók, amelyeket a HRS-nél egy külső rendszeren keresztül lehet lefoglalni.

C) Exclusive Price. Az "exkluzív ár" jelzésű hotelek úgy döntöttek, hogy megegyező foglalási feltételek mellett minden esetben 10%-kal kedvezőbb árat ajánlanak a HRS-nél, mint más internetes szobafoglalási portáloknál. Amennyiben a szállodában ezt nem tartanák be, Ön elutazáskor legalább 20 euró/szoba/éjszaka visszatérítést kap a hoteltől. A részleteket és a kérelmet az Exkluzív ár feltételei pont alatt találja.

D) A legtöbb szálloda ajánl ingyenes szolgáltatásokat a HRS vendégek részére.

 

 

 


Hotelértékelések

Egyre több vendég foglalja szobáit az interneten keresztül. A szállás kiválasztásánál a vendégek pozitív webes értékelései nagy segítséget nyújtanak a választásban, és döntő szerepet játszhatnak a foglalásnál. Ezért a még alaposabb minősítés kedvéért a HRS a vendégek által adott értelést a rendszer a névtelen értékelésekből automatikusan hozza létre. Az értékelés a vendégek szubjektív véleménye, nem tükrözi a HRS véleményét.

Módosítás és lemondás

a) A normál foglalásokat a szálloda alapvetően helyi idő szerint 18:00 óráig tartja fenn. Ha az érkezés helyi idő szerint 18:00 óráig nem történik meg, az Ön foglalását a szálloda költségmentesen megszünteti. Az elszállásolásra vonatkozó igény ezzel megszűnik. Amennyiben az érkezés csak helyi idő szerint 18:00 óra után történhet, akkor a foglalónak/vendégnek a szállodát külön értesítenie kell az érkezés várható időpontjáról, és az információ vételét a szállodával vissza is kell igazoltatnia. Ebben az esetben a szálloda a foglalás fenntartását érkezési garanciaként hitelkártyaszám megadásától függővé teheti.

B) A garantált foglalást a szálloda egész éjszaka fenntartja. Nem határidőn belüli sztornírozás, illetve meg nem érkezés esetén a szálloda a szállásköltségeket leszámlázhatja.

C) A különleges feltételekhez kötött szolgáltatás-csomagokra és árakra a szálloda lemondási feltételei érvényesek. A csomagban szereplő külső szolgáltatások (pl. belépőjegyek, musical-jegyek stb.) nem mondhatók le költségmentesen.

D) A félreértések elkerülése érdekében minden módosítást és lemondást a HRS szobafoglalási rendszerben kell elvégezni. A módosítás vagy a lemondás érvényességi ideje az az időpont, amikor a HRS vagy az érintett szálloda tudomására jut a közlés. A lemondási határidő lejárta utáni törlést a HRS a szállodának csupán továbbítja. Az esetleges lemondási díjról a szálloda dönt. A szálloda idő előtti elutazás esetén érvényesítheti az esetleg felmerült kárt

Szerződés és fizetés

A) Az adott szolgáltatásra vonatkozó szerződés a foglalás során közvetlenül Ön, valamint az Ön által kiválasztott szálloda között jön létre. A HRS által visszaigazolt szobaárat közvetlenül a szállodában kell kifizetni.

B) A szobafoglalás már a foglalási igény bejegyzésével megtörténik, és foglalás-visszaigazolás nélkül is érvényes. A foglalás-visszaigazolás azonnal megjelenik a képernyőn, és kinyomtatható. Az igazolást az ügyfél részére külön e-mail-ben, valamint az ügyfél kérése alapján sms-ben is megküldik. Sajnos, a HRS a műszaki bizonytalansági tényezők miatt az e-mail-ben, vagy sms-ben történő visszaigazolás vételét nem tudja ellenőrizni. A foglalás érvényességét mindez nem érinti.