» Ausztria

» Ausztria » Tirol

Vider Truja élménypark a Vidersee-nél


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Az Ischgl-i Idalp-hegyen egy izgalmas kalandpark várja a vendégeket játszótérrel, sziklatornyokkal.


A 2320 m tengerszint feletti magasságban található park őszig naponta nyitva tart, és csak néhány perc sétára van a hegyi állomástól. A látványosság könnyen megközelíthető a Silvrettabahn A1 vagy a Fimbabahn A3 járattal.

A kalandpark 2008-ban az Idalp víztározó köré épült. Miután a tavat 2020 őszén eltávolították, a felszabadult helyet kihasználták, és a Vider Truja számos attrakcióval bővült. Ma sziklatornyok, Kneipp-berendezés, trambulinok, slackline, homokos játszótér a kisgyermekek számára és két tájképi tó tutajjal teszik változatossá a látogatást. Ezenkívül az infrastruktúra több grillezőhelyet, illemhelyet, ital- és snackautomatát, napozóágyakat, függőágyakat és egy e-bike töltőállomást is tartalmaz.

Közvetlenül a Vider Truja kalandparkban található vízi kalandpálya után Ischgl egyik legszebb helyén lehetőség nyílik egy kiadós grillezésre. A grillezés saját grillsütővel ellátott nyitott tűzrakóhelyeken történik, és több pad és asztal áll rendelkezésre a frissítőkhöz. A látogatóknak csak a grillező eszközöket kell magukkal hozniuk, a szükséges faanyag a helyszínen rendelkezésre áll.

Vedd le a cipődet, és érezd a hegyet: a mezítlábas ösvényen a fáradt túralábak újra aktívvá válnak. Ez az ösvény különböző felületeinek köszönhető, amelyek masszírozzák a talpakat, elősegítik a vérkeringést és a lábreflexzónákon keresztül jótékonyan stimulálják az egész szervezetet.

A kalandösvény és a mezítlábas ösvény felfedezése után az Alpenhaus hegyi étteremben vagy a Videralp nagy napozóteraszán pihenhet. A regionális finomságok egy tartalmas napot zárnak le, és utána a vendégek kényelmesen visszatérhetnek Ischglbe a felvonóval.Tartomány:Tirol
Település:Ischgl
Cím:Vider Truja
GPS: 46° 59′ 4.92954″, 10° 18′ 51.55603″
Honlap: http://www.ischgl.com

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward