» Ausztria

» Ausztria » Vorarlberg » Boden-tó


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Mi a közös egy lovas kocsiban és egy Rolls-Royce-ban? Erre és a híres autómárkával kapcsolatos további kérdésekre kaphat választ, ha ellátogat a világ legnagyobb Rolls-Royce kiállítására, Dornbirnbe.


A 150 éves történelmi épületben kialakított múzeum ugyanúgy eleganciát és időtlen dizájnt sugároz, mint maga a világhíres Rolls-Royce autómárka, ahol az automobilok történetének megismerése egyedülálló élményekkel párosul.

Majdnem fél évszázadot vett igénybe a gyűjtemény több mint 1000 kiállítási darabját összeállítani. Minden egyes Rolls-Royce egy különleges egyedi darab, amelynek saját, izgalmas története van.

A második emeleten különböző kiegészítők és kincsek találhatók Angliából - az eredeti piknik kosártól kezdve a régimódi utazóbőröndön keresztül egészen a korabeli ruhadarabokig. Az eredeti viktoriánus bútoroktól körülvéve kényelmesen hátradőlhet a látogató, felidézheti letűnt napok hangulatát, miközben kortyolgatja ötórai teáját.

A szervezők a gyermekekről sem feledkeztek meg, számukra külön helyiséget alakítottak ki, amelyben nyugodtan játszathatnak, amíg szüleik megtekintik a kiállítást.Tartomány:Vorarlberg
Település:Dornbirn
Cím:6850 Dornbirn, Gütle 11/a
GPS: 47° 23′ 27.40456″, 9° 46′ 35.86771″
Honlap: http://www.rolls-royce-museum.at

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward