» Ausztria

» Ausztria » Steiermark » Salzkammergut


Értékeld Te is:

Az új fürdő különlegességei közé tartoznak a sós vízzel töltött szabadtéri medencék, amelyekből varázslatos kilátás nyílik a környező hegyekre, valamint a különleges klímájú sóbarlang.
Az Ausseerland-Salzkammergut régió egy vadonatúj gyógy- és wellnessközpontjában, a  Narzissen Bad Aussee vitálcentrumban a sóra, a gyógyászatra, a terápiára és az orvosi wellnessre helyezik a hangsúlyt. A hagyományőrző kúrákat orvosi alapokra helyezett wellnesskezelések egészítik ki, míg az innovatív egészségmegőrző kínálatot a régióban fellelhető gyógyerővel bíró természetes anyagokkal, a sóval és az Altausee-i sóhegyekből származó gyógyvízzel teszik teljessé.

A Narzissen Bad Aussee két egymástól elkülönülő részlegből áll: a szaunarészleggel rendelkező sófürdőből (Solebad), valamint a gyógyászat, az orvosi wellness és az orvosi fitnesz részlegeket magában foglaló vitálcentrumból.

A fürdő különlegességei közé tartoznak a sós vízzel töltött szabadtéri medencék, amelyekből varázslatos kilátás nyílik a környező hegyekre, valamint a különleges klímájú sóbarlang.

A Narzissen Bad Aussee egyik központi helyisége a sótenger egyik barlangjában, egy hatalmas sókristály belsejében található. A fürdőrészleg többi része sajátos módon köti össze egymással a só, a sós víz és az Ausseerland-Salzkammergut régió csodás természeti környezetét.Tartomány:Steiermark
Település:Bad Aussee
Cím:Narzissen Bad Aussee
GPS: 47° 36′ 40.5621″, 13° 45′ 52.2792″
Honlap: http://www.narzissenbadaussee.at

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play
Hetedhétshop.hu

Régióválasztó

arrow_upward