» Ausztria

» Ausztria » Steiermark » Murau


Értékeld Te is:

Murau és Kreischberg környéke nemcsak télen nyújt felejthetetlen élményt. Tavasztól őszig sok élményben lehet részük az ide látogatóknak.




 

Kirándulás Murauból

Nyári bobpálya Grebenzen (részletek)

A Grebenzeni Naturpark. A látogatókat csodákkal teli vízi világ várja Stájerország és Karintia határában a 2396 m magas Zirbitzkogel és az 1870 méteren fekvő Grebenzen között. A természetvédelmi park titkok és rejtett csodák kincstára. Ezen vízben gazdag természetvédelmi park legszebb kirándulóhelyei közé tartozik az idillikus lápvidék, amely ritka növényfajtáknak nyújt védelmet, várromok, amelyek elmúlt idők néma tanúi és egy földalatti karsztforrásrendszer, amely az utolsó jégkorszak hagyatéka. A gyerekbarát kirándulóhely a kicsi látogatóknak is sok érdekességet nyújt.

Rejtvényes Meseerdő Zeutschachban (részletek)

Bobozás a Turracher Höhén. Almzeit élményvilág: alpesi kalandpálya izgalmas játékállomásokkal. (részletek)

St. Lambrechti apátság. A kolostor több mint 900 éves történelmébe az apátság gazdag múzeuma vezeti be a látogatókat. A múzeum különlegességei közé tartozik P. Blasius Hanf madárgyűjteménye.

Meseerdő (Märchenwald St.Georgen ob Judenburg) (részletek)

Krakau. Tó Krakaudorf-ban: fürdés, horgászás, fitnesz ösvény. Etrachsee tó: horgászás, csónakázás. Schattensee tó: fürdés, horgászás és vízikoronglövés -vízi tükörképre lövés. Günster vízesés: Stájerország legmagasabb (65 m) vízesése. 

Burg Mauterndorf (részletek)

Unzmarkt-Frauenburg. Irodalmi tanösvény: A 2012-ben megnyitott „Ulrich von Liechtenstein tanösvény “az irodalomkedvelő látogatóknak nyújt tájékoztatást és változatosságot ellazító környezetben. Unzmarkt-Frauenburgon át az útvonal mentén a szobrok személyes véleménynyilvánításra hívja a középkori irodalom „mindig aktuális” témáinak területén. Szabadidőpark. A szabadidőpark Unzmarktban díjmentes fürdőzési élményt kínál a természetes fürdőző tóban 1.000 m²-es vízfelületen, és kicsiknek készített saját gyermekmedencével, saját szivárványos csúszdával és fa ugrótoronnyal. A nagyvonalú játszótér a gyermekeknek óriáspolippal, csúszdával és mászási lehetőséggel örömöt nyújt és szórakozást garantál.

Murtal Card üdülési kártya: (részletek)



Tartomány:Steiermark
Település:Murau
GPS: 47° 6′ 38.08958″, 14° 1′ 22.62061″
Honlap: http://www.murau-kreischberg.at

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward