» Ausztria

» Ausztria » Salzburg » Salzburg


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Állomáshelyük a Residenzplatz-on van.

Residenzplatz-ról indulás esetén nem lehet előre lefoglalni a fiákert!

Előzetes foglalás: elhozatal a szállodából vagy a város egyéb pontjáról és 50 perces városnéző körút fiákerenként (4-5 főnek) 185,- euró, 10 személyes lovaskocsival 290,00 euró.

20-25 perces útvonal: Residenzplatz - Kapitelplatz - Domplatz – Ünnepi Játékok Háza - Herbert-von-Karajan-Platz - Münzgasse - Griesgasse - AVA-székház - Franz-Josef-Kai – Mönchsberg-felvonó - lóúsztató – Ünnepi Játékok Házai - Sigmund-Haffner-Gasse - Alter Markt – Residenzplatz.

50 perces útvonal: Sétakocsizás a Salzach két oldalán vagy a hellbrunni fasorban (Hellbrunner Allee), Freisaal kastélyhoz (Schloss Freisaal) és vissza (óvárosi kör nélkül)

Tudatos turista

Salzburgban a hőségszabályozás, amelynek értelmében a kocsis lovaknak 30 foktól szabadnapot kell adniuk, nem szerepel a lovaskocsisok szerződésben. Ez azt jelent, hogy a lovaknak 30 fok felett is dolgozniuk kell. A hatósági állatorvosnak azonban több előre be nem jelentett ellenőrzést kell végeznie.

Az állatvédők és a zöldek évek óta követelik, hogy a város szerezzen érvényt a lovaskocsikra vonatkozó "hőségmentes" szabályozásnak. Az állatvédők általában véve azt szeretnék, ha a lovaskocsikat elektromos kocsikra cserélnék.

A salzburgi óvárosban található 14 lovaskocsis kocsiszín odaítélésének működési szabályai és kritériumai vannak - például az utcák és terek elhasználódása miatti karbantartási díj, a kocsiszín díja és az alkoholfogyasztás tilalma. A lovak védelme nem tartozik ide.

Tartomány:Salzburg
Település:Salzburg
Cím:5020 Salzburg, Residenzplatz
GPS: 47° 47′ 53.74392″, 13° 2′ 50.34264″
Honlap: http://www.fiaker-salzburg.at

Még nem érkezett hozzászólás!