» Ausztria

» Ausztria » Burgenland » Fertő tó


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A Fertő-tavi családbarát strand a Neusiedler See Radweg/bicikliút (B10) mellett található. A homokos partot gyerekek örömére alakították ki.


Új strand Breitenbrunnban

A "Neuer Strand", amely 2024 júniusában nyílt meg Breitenbrunnban, közvetlenül a Neusiedl-tó partján, elegáns és modern. A létesítmény a korábbi tóparti üdülőhely kibővített helyén található. A természetesen kialakított üdülőhelyen a kiterjedt napozóterületek és zöldfelületek mellett egy nagy teraszos étterem, egy strandbár és egy snack bár is helyet kapott.

A kikötőépület felső szintjén található az új Libelle tóparti étterem, amely az igényes vendéglátást szolgálja. Mind a beltérben, mind a szabadban 160 fő befogadására van lehetőség. Az étterem terasza a kikötőre néz, ahol összesen kilenc kikötőhely áll a vitorlással érkező vendégek rendelkezésére.

A kempingezők és természetkedvelők számára is van hely, akik a glamping sátrak egyikében szeretnék eltölteni az éjszakát. "Az új strand" ideális helyszín azok számára is, akik vitorlással vagy SUP-deszkával szeretnék felfedezni a tavat. A csónakkölcsönző és a kikötő mindössze néhány méterre található. A helyi szörfiskola szörfös tanfolyamokat kínál.

Azok, akik inkább a szárazföldön maradnak, a helyszínen kerékpárokat és e-bike-okat bérelhetnek.

 Tartomány:Burgenland
Település:Breitenbrunn
Cím:7091 Breitenbrunn am Neusiedler See, Seebad
GPS: 47° 54′ 59.08446″, 16° 46′ 4.45541″
Honlap: http://www.breitenbrunn.at

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward