» Ausztria

» Ausztria » Tirol


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A hegyállomástól (1650 m) nem messze található a KaiserWelt gyerekbirodalom. Játszóhütte, csúszda, mászójátékok várják a gyerekeket.


Völgyállomás: Scheffau

Hegyállomás: Brandstadl 1650 m. Az élmény-játszótér a Bergrestaurant Brandstadl közvetlenül mellett található, így akár amíg a gyerekek játszanak, a szülők megrendelhetik az ételeket. A Hohe Tauern és a Kitzbüheli Alpok panorámájában gyönyörködhetnek.

A hegyállomástól kirándulóutak indulnak:

A Kaiserrundweg a legrövidebb kiránduló út. Különösen kisgyerekkel ajánlott, kb 20 perc alatt teljesíthető, babakocsival is járható. Az út a Brandstadl körül vezet.

A mormotaút egy óra alatt teljesíthető.

A Jochstub'nweg út a romantikus fekvésű Jochstubensee-hez vezet.
Harrbergsee. Ez a smaragdzöld tó közvetlenül a Tennen-hegységbeli (Tennengebirge) Scheffau bringás és gyalogos túraútja (Scheffauer Radwanderweg) mentén fekszik, nem messze a Lammerklamm-szurdoktól. A 6,5 kilométeres túraút Gollingtól kiindulva a Lammer folyó mentén vezet, egészen Oberscheffauig. A Lammer völgyéből csodálatos kilátás nyílik a salzburgi hegyekre. Sokak szerint az a tartomány egyik legszebb túraútja. A tónál pedig remekül lehet fürödni. Gyerekeknek külön fürdőhelyet különítettek el és persze nem hiányzik a játszótér sem.Tartomány:Tirol
Település:Scheffau
Cím:6351 Scheffau
GPS: 47° 31′ 18.0948″, 12° 15′ 10.73484″
Honlap: http://www.kaiserwelt.at

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward